У нас вы можете посмотреть бесплатно Food chilling and freezing: the advantages of cryogenics или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
There are two methods traditionally used for ❄️ freezing and chilling food products: mechanical and cryogenic refrigeration. Both are very powerful cooling methods, but what's the difference? Find out in this video! While mechanical refrigeration is a very widespread technology, cryogenic refrigeration offers many advantages in terms of product quality, freezing speed and flexibility of installations. Air Liquide explains the advantages of cryogenic cold and the difference with mechanical cold. Interested in watching more videos like this by Air Liquide? Subscribe to our channel! You can also follow us on: Instagram: / air_liquide_group Facebook: / airliquide X: / airliquide LinkedIn: / airliquide and our website: https://www.airliquide.com 🇫🇷Cette vidéo existe aussi en français : • Réfrigération et congélation des aliments ...