• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Pad Kra Pao - my favourite spicy Thai recipe! 🇹🇭 скачать в хорошем качестве

Pad Kra Pao - my favourite spicy Thai recipe! 🇹🇭 6 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Pad Kra Pao - my favourite spicy Thai recipe! 🇹🇭
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Pad Kra Pao - my favourite spicy Thai recipe! 🇹🇭 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Pad Kra Pao - my favourite spicy Thai recipe! 🇹🇭 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Pad Kra Pao - my favourite spicy Thai recipe! 🇹🇭 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Pad Kra Pao - my favourite spicy Thai recipe! 🇹🇭

Home Cooking Sessions: Pad Kra Pao. An incredible dish from Thailand that’s full of spice and umami. My recipe below! 👇🏽😍🇹🇭🌶️ - 1. Start with the meat - ground beef or pork, about 3-400g for 2 peeps. I used some pork loin chops, de-boned and thrown into the mincer twice for a finer texture 2. Using a pestle and mortar or food processor, crush up 3x cloves garlic, 6x Thai red chilli’s + 1x shallot 3. Smash and grind until you form a coarse paste 4. Heat up a seasoned wok to med-high, once smoking, add in some beef tallow or neutral, high smoke-point oil 5. Throw in your ground meat, season with sea salt and leave to sear 6. It’ll take some time to get good colour, so wait for the excess moisture to evaporate, then let it fry and brown 7. Once sufficiently coloured, remove and set aside, then throw the chilli paste into the same pan and sauté 1-2 mins 8. Once fragrant, add in a few chopped green beans and sauté for 1 min, then add back in the meat and toss to combine 9. For the sauce: combine half a puck of palm sugar, 2tbsp dark soy, 2tbsp light soy, 1.5tbsp fish sauce, 1.5tbsp oyster sauce 10. Add in 1 more Thai red chilli + the sauce, toss to combine, then add in a bunch of holy basil or Thai if you can’t find any - let this all fry / caramelise for 1 min to bring it all together, then take off the heat 11. Lace a pan with neutral oil, then add in one egg white and allow it to fry/bubble up. Once it’s crispy round the edges, add the yolk to the centre and remove the egg after 1 more minute 12. Serve this over fluffy Thai jasmine or sticky rice, topped with your crispy egg - This one’s fire. It’s hot, spicy, fragrant and meaty. So much flavour packed into each bite. One bowl is never enough. Enjoy! #notoriousfoodie 🙅🏽‍♂️ - - - - - #padkrapao #thai #thaifood #thailand #recipe #recipes #easyrecipe #easyrecipes #reels #homecooking #homemade #spicy #ricebowl #dinnerideas #dinnertime #cookingtime #cookingathome #datenight #comfortfood

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5