У нас вы можете посмотреть бесплатно 🥵Vegan Buffalo "Chicken" Dip | Made from Chickpeas! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This buffalo chickpea dip is SO delicious and perfect for parties or even for a snack! The ingredients are super simple and the taste is perfection! Buffalo Chickpea Dip | Servings 8-10 Ingredients 3 cans of chickpeas 2 cans of hearts of palm 1 container Kite Hill Plain Cream Cheese 1 cup veggie broth 1/2 c-3/4cup of Franks Red Hot Sauce 1 tbsp garlic powder 2 tbsp tahini Directions 1. Rinse and drain your chickpeas 2. Add chickpeas to a large pot over medium heat 3. Add the red hot sauce, cream cheese, veggie broth and garlic powder, bring to a simmer 4. Rinse and drain your hearts of palm 5. Add to a food processor and blitz till finely shredded 6. Add to the chickpea mix 7. Stir everything together well 8. Mash with a potato masher until most chickpeas are mashed 9. Taste, and adjust hot sauce to your liking 10. Leave on low for 10-15 mins or move to a slow cooker and keep on warm 11. Enjoy with oil free chips, crackers, carrots celery etc!