• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Crottin Demi-Sec Part 1 скачать в хорошем качестве

Crottin Demi-Sec Part 1 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Crottin Demi-Sec Part 1
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Crottin Demi-Sec Part 1 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Crottin Demi-Sec Part 1 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Crottin Demi-Sec Part 1 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Crottin Demi-Sec Part 1

Recently bought a beautiful cheesemaking book called “Réussir ses fromages a la maison” by Marie Chioca, it is such an inspiring book as the photos are beautiful taken and the instructions are easy to follow. The book is in French but you can always use google translate?! I like the recipes as they do not require you to buy package starters or cultures and be able to use just ingredients we can find in supermarkets. I have been making cheese for quite sometime now and I like to make one cheese at a time so I have adapted the recipe to making just ONE cheese but you are welcome to double or triple it. Today I will be making Crottin Demi-Sec (semi dry) meaning we only age the cheese for a few days Ingredients: 1 liter of whole milk (best vat pasteurized non homogenized whole milk) 10ml of Kefir (again I use store bought by Grace Harbor but you can use any plain one you like) if you cannot find Kefir, I had made it with just plain yogurt as well this is just to give the cheese a bit of flavor and character 1/3 tsp of liquid rennet (I like to use animal rennet but plant based is available but might need to use less as its strength might be stronger so follow manufacture direction on package Part 1 In a bowl pour 1 liter of milk, Kefir and rennet Stir well together Cover with plastic and let it set at room temperature for 36 hours Until the milk had solidified and whey on top Remove as much whey as you can Cut curds into little cubes Drain over butter muslin Ladle curds into cheese mold Let cheese curds settle in mold for another 12 hours before we take cheese out of the mold to age....... Stay tuned for Part 2

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5