У нас вы можете посмотреть бесплатно MIANG KHAM The KING Of THAI Snacks | Fitous Thai KItchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Here we are continuing on from our previous video in which Chef Tou showed us how to make the all important sauce for Miang Kham. This week we're bringing it all together, to make this incredibly moreish king of snacks. Enjoy Here's the recipe: These amounts are just a guide, feel free to use more or less 45g Grated coconut ( more of a nutty flavour) otherwise you can use desiccated coconut 35g Dried shrimp 1 Shallot 35g Ginger 35g Roasted peanuts 4 Thai birds eye chilli 1 lime The sauce from the last video Bai cha Plu as many of these leaves as you need As with all Asian cooking this is a rough guide with regards to amounts, adjust for your own taste and spice tolerance. If you want to make it spicier then toast birds eye chillies instead of large sweet chilli. Good luck and let us know how you get on. Enjoy!!!!!!! Don't forget to LIKE, SUBSCRIBE and press that bell to receive updates. INSTAGRAM: / fitous_thai. . TWITTER: @Fitous_Thai FACEBOOK: / fitous-thai-. . WEBSITE: www.fitourestaurant.co.uk