У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make ancient Roman cheesecake (Savillum) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Savillum is a rich and creamy ancient Roman cheesecake, that will get your tastebuds tingling. Featuring ricotta cheese and honey, it’s a sweet treat fit for any occasion. The recipe comes from the Roman politician Cato the Elder (On Agriculture 84), but don’t let that put you off! For more information go to bacchusandbeyond.wordpress.com Ingredients 50g plain flour 200g ricotta cheese 1 egg, lightly beaten 2 tablespoons of honey 1 teaspoon of poppy seeds Method 1. Sift the flour into the ricotta cheese and mix until smooth. 2. Add the egg, mix to combine. Add and stir in the honey. 3. Grease a 25cm baking tin with olive oil (or butter). Add the mixture to the tin and smooth over. Bake in the oven at 200 °C/400 °F for 30 minutes. 4. After 30 minutes, remove from the oven and drizzle with honey. Sprinkle with poppy seeds and return to the oven for 5 minutes. 5. When done, run a knife around the cake to release it and pop it out of the tin. Transfer to a serving plate and enjoy a slice of history.