• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How This N.Y.C. Pastry Chef Makes Her Signature Corn Dessert at Lysée | Culinary Masters скачать в хорошем качестве

How This N.Y.C. Pastry Chef Makes Her Signature Corn Dessert at Lysée | Culinary Masters 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How This N.Y.C. Pastry Chef Makes Her Signature Corn Dessert at Lysée | Culinary Masters
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How This N.Y.C. Pastry Chef Makes Her Signature Corn Dessert at Lysée | Culinary Masters в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How This N.Y.C. Pastry Chef Makes Her Signature Corn Dessert at Lysée | Culinary Masters или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How This N.Y.C. Pastry Chef Makes Her Signature Corn Dessert at Lysée | Culinary Masters в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How This N.Y.C. Pastry Chef Makes Her Signature Corn Dessert at Lysée | Culinary Masters

When Eunji Lee left Michelin two-starred Korean restaurant Jungsik, the pastry chef wanted to open her own sweets shop, but not one like New York had really seen. What she created in Lysée is, as she calls it, a "gallery of confections" where her delicious treats are displayed like the edible art they are. That's especially the case with her signature corn dessert. Lee is skilled in the art of trompe l’oeil desserts, where pastries resemble real life objects (fans of Is It Cake? are well aware of the craft). But unlike other chefs such as Thomas Raquel, formerly of Le Bernardin, or Paris' Cedric Grolet, Lee's creations have a bit more of a whimsical feel. Her signature dessert at Jungsik—and the cover star of her cookbook—was a little, lightly bruised banana. And at Lysée the headliner is a complex cake that looks like a comic book version of an ear of corn. In this episode of Culinary Masters, the acclaimed pastry chef shares the three-day process to make this beautiful and delicious dessert. It's layered with flavors and textures from a crunchy corn cookie, to a soft corn cake, to a rich corn mousse that's lovingly piped on top. Lee walks our Culinary Editor Jeremy Repanich through the painstaking steps, and shares the inspiration behind the creation of this popular pastry. Check more of Robb Report Here: Subscribe:    / @robbreport   Website: https://robbreport.com Instagram:   / robbreport   Twitter:   / robbreport   Facebook:   / robbreport   Don’t miss the food event of the year. Register for Robb Report’s Culinary Masters now https://robbreport.swoogo.com/culinar.... Or, for more information on Robb Report experiences, visit RR1.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5