• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to cure and smoke your own hickory smoked bacon at home скачать в хорошем качестве

How to cure and smoke your own hickory smoked bacon at home 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to cure and smoke your own hickory smoked bacon at home
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to cure and smoke your own hickory smoked bacon at home в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to cure and smoke your own hickory smoked bacon at home или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to cure and smoke your own hickory smoked bacon at home в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to cure and smoke your own hickory smoked bacon at home

Think of one person you know who doesn’t like bacon….I’ll wait… Your basic salt ratio for curing bacon using this method is as follows: Weigh out your pork belly and then weigh out 2.5 percent of the weight of that meat in kosher salt or sea salt. Then weigh out 0.25 percent pink curing salt #1. That’s right, ZERO POINT TWO FIVE percent. That’s really important. Curing salt isn’t something you just throw into a recipe. Everything else can be adjusted as you develop your own recipe. Sugar, and other spices are totally optional and completely up to you. Using this method of curing, also called the equilibrium curing method, your salts and spices are weighed out exactly so as long as you cure your meat for at least a week you can leave it curing for however long you want and it will still have the same salinity and flavor. Once it’s pulled from the cure, you can pat it dry, and leave it in the fridge on a rack overnight which will dry the outside and allow the smoke to stick to the meat better. Set your smoker to 200° and smoke your pork belly until the internal temperature reaches 150°F. Once it’s pulled from the smoker let it rest in the fridge overnight and then slice, cook and enjoy #homemade #bacon #smokedmeats #smokedbacon

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5