У нас вы можете посмотреть бесплатно 酥到掉渣的抹茶莲蓉酥!详细解码如何自制白莲蓉馅和漂亮酥皮螺旋纹,保姆级教程,新手也能轻松做 | How to make flaky Matcha Spiral Pastry? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
外面买月饼或者酥皮又甜又腻,现在用自制的白莲蓉馅做的抹茶螺旋酥,好吃不腻,酥松掉渣,视频里有详细教程教会你自制香甜的白莲蓉馅和漂亮的酥皮螺旋纹。 ✨做法超简单,新手也能零失败! #抹茶酥 #抹茶控 #蛋黄酥 #莲蓉馅 ✅ 自製白莲蓉:香甜但不腻的配方与熬制重点 ✅ 酥皮层次分明:折叠与螺旋纹做法逐步示范 📌 视频内含详细步骤+详细配方,跟着做绝对不会翻车! 📷 如果你喜欢这个视频,欢迎点赞👍、留言💬和订阅频道✅,别忘了打开🔔小铃铛哦~ ⬇️配方 🥮抹茶莲蓉酥 ******************************** 🥮 抹茶莲蓉酥(可做16个抹茶莲蓉酥) ☘️ 白莲蓉蛋黄馅 去芯莲子 120克 葡萄糖浆 50克 细砂糖 45克 植物油 50克 莲子水 130克 咸蛋黄 ☘️水油皮 中筋面粉 145克 细砂糖 25克 猪油 50克 凉水 70±克(根据面粉吸水性增减) 盐 1克 ☘️油酥 低筋或中筋面粉 120克 猪油 70克 抹茶粉 12克 ➡️ 烤箱170度烤制30-35分钟。 ➡️保存方式:密封盒室温保存,3-5天内食用。也可密封盒冷冻保存,吃之前烤箱160度烤制10分钟就会回复酥松的口感。 --------------------------------------------------------------------------- Tired of store-bought mooncakes/pastry that are too sweet? Try this homemade Matcha Spiral Pastry! Flaky and light, filled with fragrant white lotus paste that’s are not very sweet. Easy step-by-step tutorial included! ✨ Super easy recipe, 100% beginner-friendly ✅ Homemade White Lotus Paste: key tips for cooking it to perfection ✅ Flaky Pastry Layers: Step-by-step guide to folding and creating the spiral pattern 📌 Let me know in the comments if you tried it and how it turned out! 💬 Don’t forget to like 👍, subscribe 🔔, and share with fellow cake lovers.. 🧀🍞 ⬇️Ingredients - 🥮 Matcha Spiral Pastry (can make 16pcs) ➡️ Lotus seed paste Cored lotus seed 120g Sugar 45g Glucose syrup 50g Vegetable 50g Lotus seed water 130g Salted egg yolks 16pcs ➡️ Water oil dough Plain flour 145g Caster sugar 25g Lard 50g Cold water 70±g Salt 1g ➡️ Shortcrust pastry dough Cake flour /Plain flour 120g Lard 70g Matcha powder 12g ➡️ Bake at 170C/340F for 30-35 minutes ➡️ Store in an airtight container at room temperature, for 3-5 days. You can also store in freezer,Bake at 160C/320F for 10 minutes before serving.