У нас вы можете посмотреть бесплатно Unveiling the Authentic Pasta Genovese Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Pasta alla Genovese Unveil the secrets of creating the Authentic Pasta Genovese Recipe with Alessandra in her cozy kitchen! Learn how to master this Neapolitan dish that hails from Genova, taking your taste buds on a delicious journey through the Campania region. Subscribe for more mouth-watering recipes and culinary adventures with Alessandra! Ingredients for Pasta alla Genovese:- 2 to 3 pounds chuck roast or chuck London broil ( 1 kilo to 1 1/2) a large flank steak can be used. Just chop some parsley and garlic and roll up like a braciole. 1/4 cup Extra Virgin Olive Oil (70 ml) 2 to 3 pounds Onions chopped (1 kilo to 1 1/2 kilo) 3/4 medium carrots cut in pieces 3 celery stalks cut in pieces 14 ounces chopped tomatoes or tomato passata (400 grams) 2 bay leaves Salt to taste Fresh cracked pepper to taste 1 to 2 pounds large short cut pasta (450 to 900 grams) such as pennoni, paccheri, rigatoni or ziti. Pecorino Romano to taste Or Parmigiano Reggiano Preparation time 15 minutes Cooking time 4 to 5 hours Stirring every 30 minutes Pasta alla Genovese - Authentic recipe for Pasta alla Genovese - How to make Pasta alla Genovese.