У нас вы можете посмотреть бесплатно HOW TO MAKE SPICY SAUSAGES ON YOUR OWN? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
1.2 gr. of black pepper (grind in a blender) 2. 2 gr. of white pepper (grind in a blender) 3.2 gr. of chili powder 4.3 gr. of cayenne pepper 5.3 gr. of mustard seed 6.5 gr. of chili flakes 7.6 gr.of sweet paprika 8.16 gr. of nitrite salt 9.3 gr. of food phosphates 10.150 ml. of water Spicy pork For 1 kg. minced meat: 2 gr. of black pepper (grind in a blender) 2 gr. of white pepper (grind in a blender) 2 gr. of chili powder 3 gr. of cayenne pepper 3 gr. of mustard seed 5 gr. of chili flakes 6 gr. of sweet paprika 16 gr. of nitrite salt 3 gr. of food phosphates 150 ml. of water