У нас вы можете посмотреть бесплатно What Is This Danish Pastry & Why Are Danes OBSESSED With it?! (Sells Out Everyday!) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We’re visiting a Japanese bakery in Copenhagen that bakes over 2000 fastelavnsboller every single day – and the Danes can’t get enough! In this video, we go behind the scenes at Andersen Bakery to see how both traditional and modern semlor are made for Fastelavn. We try unique flavors like yuzu, rhubarb, black currant, pistachio and white chocolate. 📖 Read more about the owner Shunsuke Takaki’s fascinating journey: https://andersenbakery.dk/historie/ (tip use google translate for english) Click here to subscribe to the channel "The Scandinavian Fika": / @thescandinavianfikayt ━━━━━━━━ Bakery Information: ━━━━━━━━ Store Name: Andersen Bakery Address: Thorshavnsgade 26, 2300 Amager Vest, Danmark