• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Milky Way Yokan, Japanese Red Bean Jelly | Miki-Neko Kitchen скачать в хорошем качестве

Milky Way Yokan, Japanese Red Bean Jelly | Miki-Neko Kitchen 4 years ago

video

sharing

camera phone

video phone

free

upload

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Milky Way Yokan, Japanese Red Bean Jelly | Miki-Neko Kitchen
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Milky Way Yokan, Japanese Red Bean Jelly | Miki-Neko Kitchen в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Milky Way Yokan, Japanese Red Bean Jelly | Miki-Neko Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Milky Way Yokan, Japanese Red Bean Jelly | Miki-Neko Kitchen в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Milky Way Yokan, Japanese Red Bean Jelly | Miki-Neko Kitchen

[Ingredients] 3.5x8.6x2.3 inch pan ◎Milky Way 3g agar powder 2 tbsp granulated sugar 1 tbsp starch syrup 1 tsp milk 2 tbsp butterfly pea flower tea lemon juice ◎Yokan, red bean jelly 2g agar powder 150g red bean paste 20g cane sugar salt [Instructions] ◎Milky Way 1. In a small pot, add 325ml of water and agar powder, dissolve over medium heat. 2. When it boils, adds starch syrup and granulated sugar and simmers on low heat for 2 minutes. 3. Pour mixture into a cake pan until the bottom is covered. 4. Spray gold powder and place gold leaf flakes randomly. 5. In a small glass, put 2 tablespoons of agar mixture and milk. Mix well. 6. Add a butterfly pea bag to the remaining agar mixture in the small pot to make it blue. 7. In another glass, add 2 tablespoons of blue agar mixture and lemon juice and mix. The color will turn purple. 8. Put purple and blue agar mixture little by little into the pan to make a night sky pattern. Add the Milky Way diagonally with white agar mixture. Blur the boundaries of colors. 9. Pour the remaining blue agar mixture on the night sky pattern before it hardens completely. ◎Yokan 1. In a small pot, add 200ml of water and agar powder, dissolve over medium heat. 2. When it boils, add red bean paste, cane sugar and a pinch of salt and simmers on low heat for 2 minutes. 3. Scratch the surface of the Milky Way jelly with a skewer and pour the yokan mixture over it. 4. Refrigerate until thoroughly chilled. ------------------------------------------------------------------------------------------ [Cooking Tools] ・Cake Pan:https://amzn.to/2QyZsoC ・Butterfly Pea Flowers Blue Tea:https://amzn.to/3al8HQn ------------------------------------------------------------------------------------------ [Music] You Tube Music Library:https://www.youtube.com/audiolibrary/... [Equipment] ・Camera:Canon EOS M50, GoProHERO9 ・Lens:Sigma 16mm F/1.4 DC DN ・Mic:RODE Video Micro ------------------------------------------------------------------------------------------ Miki-Neko HANARE (subchannel):   / @mikinekohanare   cookpad:https://cookpad.com/kitchen/42540514 Blog:https://ameblo.jp/nicky-bostonlife/ Instagram:  / mikinekokitchen   Twitter:  / mikinekokitchen   #japanese #milkyway #sweets #MikiNekoKitchen

Comments
  • Japanese Soufflé Cheesecake Baked in Panasonic Oven Bistro 2 years ago
    Japanese Soufflé Cheesecake Baked in Panasonic Oven Bistro
    Опубликовано: 2 years ago
    7295
  • 【夏の星空】天の川ようかん | Milky way sweet beans jelly 4 years ago
    【夏の星空】天の川ようかん | Milky way sweet beans jelly
    Опубликовано: 4 years ago
    71617
  • How might LLMs store facts | DL7 8 months ago
    How might LLMs store facts | DL7
    Опубликовано: 8 months ago
    1399597
  • Pain de Campagne Recipe [STAUB] 2 years ago
    Pain de Campagne Recipe [STAUB]
    Опубликовано: 2 years ago
    2817
  • 〈夏の星空〉天の川水ようかんの作り方/和菓子レシピ 6 days ago
    〈夏の星空〉天の川水ようかんの作り方/和菓子レシピ
    Опубликовано: 6 days ago
    519
  • Reiki Healing for Dogs & Cats (Healing for sick pets) 4 years ago
    Reiki Healing for Dogs & Cats (Healing for sick pets)
    Опубликовано: 4 years ago
    161668
  • [REAL SOUND]🌸 CHERRY BLOSSOMS KOHAKUTO 🌸 / ASMR : Cho's daily cook 7 years ago
    [REAL SOUND]🌸 CHERRY BLOSSOMS KOHAKUTO 🌸 / ASMR : Cho's daily cook
    Опубликовано: 7 years ago
    100357
  • Easy DIY Wire Wrap Jewellery Links Anyone Can Make! 9 hours ago
    Easy DIY Wire Wrap Jewellery Links Anyone Can Make!
    Опубликовано: 9 hours ago
    2024
  • USB видеокарта, китайская 1 day ago
    USB видеокарта, китайская
    Опубликовано: 1 day ago
    312974
  • Maple Glazed Yeast Donuts | Quebec city Slopes | Miki-Neko Kitchen 2 years ago
    Maple Glazed Yeast Donuts | Quebec city Slopes | Miki-Neko Kitchen
    Опубликовано: 2 years ago
    4673

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS