У нас вы можете посмотреть бесплатно Dairy-Free Coconut Cold Foam for Iced Coffee или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Coconut cream refrigerated overnight makes the perfect base for a non-dairy cold foam. Add a little honey and roasted coconut flakes and you have a decadent coffee drink that is perfect for warm summer days. Ingredients 1 14-ounce can of coconut cream - refrigerated overnight 1 Tbsp. of preferred sweetener 8 oz. of San Francisco Bay Coffee ½ tsp. Honey Toasted coconut flakes Ice Instructions 1. Add ⅓ cup of the coconut cream to a bowl. 2. Add your chosen sweetener to the coconut cream. Mix the coconut cream until it becomes light and fluffy. It should have a similar texture to whipped cream. 3. Rim the edge of the glass with your honey and roll in toasted coconut flakes. 4. Fill your glass with ice and add your coffee. 5. Top with the coconut cold foam and enjoy! Follow Us on Instagram: sfbaycoffee Follow Us on Twitter: SFBayCoffee Connect on Facebook: San Francisco Bay Coffee Company Order Online: https://www.sfbaycoffee.com/