У нас вы можете посмотреть бесплатно Drinking my first Ginjinha in Lisbon. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ginjinha is a traditional drink in Portugal, and I am at one of the oldest Ginjinha bars in Lisbon to have my first sample. Ginjinha is a Portuguese liqueur made by infusing ginja berries (sour cherry, Prunus cerasus austera, the Morello cherry) in alcohol (aguardente) and adding sugar together with other ingredients, with cloves and/or cinnamon sticks being the most common. Ginjinha is served in shot form with a cherry in the bottom of the cup. It is a favorite liqueur of many Portuguese and a typical drink in Lisbon. It can be drunk with or without the cherry. The cherry is quite sour, and when you buy the drink, typically for about 1.5 euros, you will be asked if you want it with or without the cherry. I tried it both ways and found it to be delicious.