У нас вы можете посмотреть бесплатно Nyonya Cassava / Tapioca Kuih (Cake) - The Easiest Way to Make this Amazing Dessert 【水蒸娘惹木薯糕的最简单方法】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
[English Subtitles Available] Welcome to the Mah Family (Kitchen) Channel. Today, I'm going to be making Steamed Nyonya Cassava/Tapioca Kuih (Cake)! What is cassava? It is a woody shrub found in tropical and subtropical regions. The root which is starchy, fibrous and packed of carbohydrates; it is edible and healthy. It is called yuca in the United States. My recipe will make this Malay/Nyonya kuih semi-soft, chewy and fragrant. It has an inviting aroma from the coconut milk, pandan and banana leaves. More importantly it’s extremely easy to make and it’s super delicious. So let's get cooking! 嗨,大家好!今天,我要做娘惹木薯糕!什么是木薯?它是在亚州热带地区发现的木质灌木。根是淀粉状和纤维状的并且富含碳水化合物;它是可食用且健康的。在美国被称为yuca。我的食谱将使这种马来/娘惹酥软,耐嚼和香。它具有椰奶,香兰和香蕉叶的诱人香气。更重要的是,它非常容易制作,而且非常美味。我们开始吧! Ingredients / 材料 : 500g of grinded tapioca / 500克磨碎的木薯 5g of melted butter / 5克融化的黄油 100g of fine sugar / 100克细砂糖 10g of tapioca flour / 10克木薯粉 1/2 teaspoon of salt / 1/2茶匙盐 200mL of coconut milk / 200毫升椰奶 1 banana leaf / 1片香蕉叶 1 pandan leaf / 1片香兰叶 Timeline / 时间线 : 0:00 Introduction / 介绍 0:15 Ingredients Used / 使用的成分 0:41 Mixing the Ingredients / 混合成分 1:49 Preparing the Mould & Steaming / 准备模具和蒸煮 2:59 Cutting the Cake / 切糕 4:25 Family Taste Testing / 家庭口味 5:24 Ending / 结尾 #CassavaCake #KuihUbiKayu #娘惹木薯糕 #TheMahFamily Follow Us on / 关注我们 : Facebook - / the-mah-family-100946351683432 Instagram - / themahfamily Credits : Music Info: 75 & Lower - DJ Williams Music Link: / audiolibrary Music Info: A Kiss For Amanda - DJ Williams Music Link: / audiolibrary