У нас вы можете посмотреть бесплатно A Step by Step Guide to Extract Brewing with Steeped Grains - Small Batch Milk Stout или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video a make a small batch milk stout homebrew, using the extract method with steeped grains. I try to cover as much details as possible and all the required steps. Hopefully, beginners brewers will see that using a small amount of steeped grains, and a small batch, really is a very straight forward process (and worth a try!). The recipe is a follows: Water - 9.8 liters Dry Malt Extract - 1.2kg (600g at 60 mins and 600g at 15 mins) Roasted Barley - 140g Lactose - 120g (at 15 mins) UK Chocolate Malt - 140g Dark Crystal Malt - 140g Fuggles Hop Pellets - 30g (at 60 mins) Danstar Nottingham Ale Yeast - 1 packet Whirlfloc - Half a tablet (at 5 mins) https://thebrewinghq.com/