У нас вы можете посмотреть бесплатно 🥧APRICOT PIE 🥧( Extra flaky crust recipe ) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#PIE#APRICOT#FLAKYCRUST#PASTRY#DESSERT# APRICOT PIE FILLING FOR 1 8” pie crust: 3 cups chopped apricots, 1/2 cup sugar, 1/2 tsp cinnamon, 1 tsp-1 tbs lemon juice, approx 1/4 cup flour, 1 tbs butter. ( optional) Preheat oven to 425• 8” 2-crust pie dough: 2 cups all-purpose flour, pinch salt, 2/3 cup beef tallow, ( you can use shortening or butter, I used beef tallow in this recipe for an extra flaky pie crust!!) 5 tbs cold water ( I always mix my pie dough in a mixer, much easier, then roll out) Fill bottom crust with filling, add top crust. Add egg wash, brush whisked egg with 1/4 tSP water moderately over crust. Sprinkle sugar/cinnamon over top. Make vent slits in center of pie. BAKE on middle rack in 425F• oven for 35 minutes. ENJOY 😊