У нас вы можете посмотреть бесплатно Surprise your guests. Juicy meatloaf with mushroom filling. Just roll the meat into a roll. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
⚠️ NOTE! ✔️ Turn on SUBTITLES. In this video the recipe and description will be translated into your native language. 🩷Enjoy watching! I would like to introduce you to a very tasty version of pork roll with champignons, the piquant taste of which is given by bacon and grainy mustard, and the aroma by rosemary. Although, of course, you can choose the greens to your taste. In the video recipe, I will show you how to properly cut a piece of meat so that you get a meat layer for wrapping the filling in a roll. Pork roll with mushrooms can be both in the everyday menu and in the festive one. 2.5 lb pork loin (about 1.2 kg) 0.5 lb Champignons (about 250 gr) 0.3 lb bacon (about 150gr) 1 onion 3 tsp Grainy mustard Fresh rosemary to taste Salt and pepper to taste