• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Salted Biscoff Crack Pie скачать в хорошем качестве

Salted Biscoff Crack Pie 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Salted Biscoff Crack Pie
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Salted Biscoff Crack Pie в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Salted Biscoff Crack Pie или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Salted Biscoff Crack Pie в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Salted Biscoff Crack Pie

Salted Biscoff Crack Pie Our version of the classic Momofuku crack pie is made with a buttery Biscoff Biscuit crust, instead of an oatmeal cookie crust, and filled with a salty-sweet, gooey Biscoff caramel mixture. Prep time: 20 minutes (plus chilling time) Cook time: 30 minutes Serves: 8 INGREDIENTS For the biscuit base 372g Lotus Biscoff Biscuits 200g SpinneysFOOD Salted Butter 100g SpinneysFOOD Light Muscovado Sugar For the filling 300g Lotus Biscoff Smooth Spread 150g SpinneysFOOD Fine Grain White Sugar 150g SpinneysFOOD Light Muscovado Sugar 2 tbsp milk powder ½ tsp SpinneysFOOD Fine Sea Salt 150ml whipping cream 6 large egg yolks 1 tsp vanilla extract METHOD 1 Preheat the oven to 180°C, gas mark 4. 2 Place the biscuits in a food processor and blitz into fine crumbs. Melt the butter. Transfer the biscuits to a large bowl along with the butter and sugar. Stir to combine. Place the mixture of the crust in a greased 22cm fluted tart tin. Using the base of a measuring cup, press the mixture evenly into the bottom of the dish and up the sides. Set aside. 3 Place the Lotus spread into a large bowl and microwave for 1 minute or until melted. Place both sugars, milk powder and salt in the bowl. Using a hand mixer, beat the mixture until it resembles wet sand. Add the cream, egg yolks and vanilla extract and beat well until light and fluffy. Pour the filling into the pie crust. 4 Bake for 15 minutes then lower the oven temperature to 160°C, gas mark 3, and continue baking for approx. 15 minutes, or until it’s brown in spots with a wobbly centre. Since it is a caramel filling, it will be in liquid form when hot, but once it cools it will turn fudgy. Remove the pie from the oven and set aside to cool to room temperature. 5 Place the pie in the fridge to chill overnight. 6 Serve cold.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5