У нас вы можете посмотреть бесплатно Citrus Fix IPA Recipe Plus Methods For HomeBrewers или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Citrus Fix IPA Recipe Plus Methods For HomeBrewers Here is the recipe in full as well as a link to the recipe on Brewfather:- Citrus Fix IPA - 5.4% ABV Specialty IPA Author: David Heath Type: All Grain Brewfather Link:- https://share.brewfather.app/1maPYQ1C... IBU : 40 (Tinseth) BU/GU : 0.79 Colour : 10 EBC Original Gravity : 1.050 Final Gravity : 1.009 Brewhouse Efficiency: 69.6% Mash Efficiency: 80% Mash Profile High fermentability plus mash out 65 °C / 149 °F- 60 min - Temperature 75 °C / 167 °F- 10 min - Mash Out Boil Time : 30 min Fermentables 3.86 kg / 8,5 lbs - Maris Otter (85%) 454 g / - 16 oz Munich Light (10%) 227 g / - 8 oz Wheat Malt (5%) Hops Adjust hops using your own AA% to the IBU levels shown to replicate the recipe correctly. 15 min - BRU-1 - (10 IBU) 15 min - Citra - (10 IBU) Hop Stand 15 min hopstand @ 80 °C / 176 °C 15 min - BRU-1 - (10 IBU) 15 min - Citra - (10 IBU) Miscellaneous 5 min - 15 g / 0.53 oz- Lemon Peel 5 min - 20 g / 0.71 oz- Orange Peel, Sweet Dry Hops 3-5 days - 60 g / 2.11 oz - BRU-1 3-5 days - 60 g / 2.11 oz - Citra Yeast 1 pkg - Lallemand (LalBrew) Verdant IPA Fermentation Profile Ale 21 °C / 70 °F - 7 days approx - Primary