У нас вы можете посмотреть бесплатно Haemul jeongol spicy seafood hot pot - Korean Dish или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
INGREDIENTS: 4 TO 5 PEOPLE 2-3 LOBSTERS (CUT IN THE MIDDLE) Optional 20- PCS LARGE SHRIMPS PEELED BUT LEAVE THE TAIL 1-POUND OCTOPUS CUT ABOUT 3 INCHES LONG 1- POUND SQUID CUT 3 INCHES LONG 5- PCS CRABS CUT IN HALF 4-CUPS BROTH 2 -CUPS EXTRA BROTH (Mix with chili paste and soy bean paste) 2-TBSP CHILI PASTE 1-TBSP SOY BEAN PASTE 3-CUPS BEAN SPROUTS 6-LEAVES NAPA CABBAGE CUT IN THE MIDDLE 4-5 HEADS BABY BOK CHOY ( CUT HEAD 4 TIMES IF ITS BIG,) 5-HEAD SCALLIONS CUT IN 3 5 HEAD GARLIC 1-SMALL GINGER SLICED Step: 1 Wash all seafoods and dry out with paper towel Arrange Alternately the seafoods and vegetables inside the wok Please watch the video for more details Step:2 Spread the Ginger on top also the garlic and string onions Pour the 4- cups of broth Mix the remaining of 2 cups of broth mix together with 2-Tbsp of chili paste and 1-Tbsp of soy bean Paste mix it well and pour it into the wok, spread 1-tsp of salt Simmer it for about 20 minutes and serve with white rice