У нас вы можете посмотреть бесплатно Stir-fried Odol Jeyuk, the soul food of Korean men, with an exquisite texture. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello, this is TimetoCook again today. Today I brought you a recipe for stir-fried pork(Jeyuk), the soul food of Korean men. But it wouldn't be fun if it was just regular stir-fried pork haha. I brought this recipe for Odol Galbi, a.k.a Odol Jeyuk. This area, called the Odol ribs or Odol Jeonji, is different from the regular Odol bone area. The sheath is very fine, so it is not hard and has the characteristic of being chewed more softly. So, if you are uncomfortable eating Odolbone, you can enjoy stir-fried pork with this seasoning!! [ingredient] ⋆ Onion - 100g ⋆ Green onion - 100g ⋆ Carrots - 50g Seasoned meat ⋆ Odol Galbi - 600g ⋆ Mirin – 1 Ts ⋆ Dark soy sauce - 2 Ts ⋆ Rice wine - 1Ts ⋆ Pepper -Spicy meat seasoning ⋆ Garlic – 20g ⋆ Red pepper powder - 4 Ts ⋆ Dark soy sauce - 2 Ts ⋆ Oligo syrup - 4Ts ⋆ Mirin – 1 Ts ⋆ Apricot syrup ⋆ Sesame ⋆ Pepper ⋆ Sesame oil #recipe#레시피#timetocook#홈쿡#탐투쿡#homecook#집밥#혼밥#자취요리#한식#제육볶음#오돌갈비#오돌제육#제육#오돌뼈#koreanfood#stirfriedpork#jeyuk-bokkeum#stirfriedPorkcartilage#jeyuk#Porkcartilage#OdolJeyuk#OdolGalbi