• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make VANILLA COOKIES! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make VANILLA COOKIES! 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make VANILLA COOKIES!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make VANILLA COOKIES! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make VANILLA COOKIES! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make VANILLA COOKIES! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make VANILLA COOKIES!

Vanilla Cookies are on the menu in Chef Anna Olson's amazing kitchen, and she is going to teach you how to make this delicious recipe from scratch! Follow along with the recipes below! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Recipe Yield: 6 dozen Prep Time: 25 minutes Cook Time: 12 minutes Ingredients 1 cup (225 g) unsalted butter, at room temperature 1 cup (130 g) icing sugar, sifted ½ cup (100 g) granulated sugar (caster sugar) 1 large egg 1 large egg yolk 1 tsp (5 mL) vanilla bean paste or extract 2 ½ cups (375 g) all-purpose flour (plain flour) ½ tsp (2 g) salt 1 egg white, lightly whisked, for brushing decorator’s sugar Directions 1. Beat the butter, icing sugar and granulated sugar well, using electric beaters or a stand mixer fitted with the paddle attachment, until smooth and fluffy. Add the egg, egg yolk and vanilla and beat in well. Add the flour and salt and mix until the dough comes together (it will be soft.) Shape the dough into 2 logs about 1 ½-inches (35 mm) across and wrap in plastic wrap or parchment and chill until firm, about 2 hours. Alternatively the dough can be made ahead and frozen, then thawed in the fridge before baking. 2. Preheat the oven to 350 F (180 C) and line 2 baking trays with parchment paper. 3. Brush each log with the egg white and roll it into decorator’s sugar of your choice. Slice the dough into cookies ¼-inch (6 mm) think and place them an inch (25 mm) apart on the prepared baking trays. Bake for 10-12 minutes until the cookies lift easily from the tray and are lightly browned on the bottom. Allow the cookies to cool on the trays on a cooling rack. The cookies will keep in an airtight container for up to 4 days. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #OhYum #CookieRecipe

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5