 
                                У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Brew a Classic Czech Pilsner | Double Decoction! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
Golden, crisp, and built for balance! This Czech Pilsner is our tribute to one of the most iconic lager styles in the world. Brewed with 100% floor-malted Bohemian Pilsner malt and hopped exclusively with Czech Saaz! Full Recipe: https://www.theflyingwombat.com.au/be... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mash Drill Mixer: https://www.kegland.com.au/products/p... Kegland Products Affiliate link: https://www.kegland.com.au?sca_ref=70... Wireless RAPT Pill - https://www.kegland.com.au/products/w... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Patreon: https://www.patreon.com/FlyingWombatT... Merch Store: https://flying-wombat-brewery.square.... Website: https://www.theflyingwombat.com.au/ Follow us here as well: Instagram: / flyingwombatbrewery Facebook: / flyingwombatbrewery -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Chapters: 0:00 Intro 0.31 Grain Bill 2:12 Salts & Water Profile 3:20 Mashing In 3:44 Mash temps 5:54 What is Decoction Mashing? 7:50 1st decoction 15:20 2nd Decoction 18:30 Sparging 19:40 Bittering hops 21:20 30 min hop addition 22:20 Aroma Hops & Spices 22:50 Cooling the wort 23:48 Yeast Strain 26:39 Final Result! 31:00 Next Week's Video Thanks for Watching!