• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Egg Tart (Very Flaky Puff Pastry!) скачать в хорошем качестве

Egg Tart (Very Flaky Puff Pastry!) 12 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Egg Tart (Very Flaky Puff Pastry!)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Egg Tart (Very Flaky Puff Pastry!) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Egg Tart (Very Flaky Puff Pastry!) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Egg Tart (Very Flaky Puff Pastry!) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Egg Tart (Very Flaky Puff Pastry!)

In this video I will show you how to make Hong Kong style egg tarts. Usually these are found in dim sum restaurants or Chinese bakeries. It has a flakey, buttery, puff pastry crust and a slightly sweet egg custard filling. ~~RECIPE~~ DOUGH: *Butter dough: 1 cup all-purpose flour 1 3/4 stick (which also equals 3/4 cup + 2 Tbsp) cold, unsalted butter *Water dough: 1 cup all-purpose flour 2 egg yolks (save the egg whites for the filling!) 1/4 cup cold water FILLING: *Simple syrup: 1/3 cup sugar 1/2 cup water *Egg custard: 3 large eggs + reserved egg whites from earlier 1 cup milk 1 tsp vanilla extract OTHER INFORMATION: *Puff pastry method: 3x4x4 *Oven temperature: 400°F for approx. 25-30 min (time will vary--cook until crust is light golden brown!) *This recipe yields approx. 12-14 tarts *Store the egg tarts in the refrigerator & best to eat while HOT! re-heat at 400°F for 5-7 minutes! *Tart mold and cookie cutter is 3" diameter *Individual tart molds were purchased at Bed Bath & Beyond for 0.79 each! I originally learned this recipe from http://tinyurl.com/o7g4dck. But with my own tweaks and changes, I formulated this new recipe. Hope you enjoy! Music: www.incompetech.com

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5