У нас вы можете посмотреть бесплатно 四川豆花儿 Sichuan Tofu Pudding или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
豆花在四川,曾经是沿街叫卖的零食,随着城市的发展,渐渐消失于街巷之间,只在乡下偶尔能撞见,那味道,却还能保留儿时的记忆。 Tofu pudding used to be a snack sold along the streets in Sichuan. With the development of cities, it gradually disappeared from the streets and alleys, and can now only be occasionally found in rural areas. However, the taste remains, preserving childhood memories. 厨房小窍门: Kitchen tips and tricks: 用内酯凝结豆浆制作豆花的过程中,温度是关键。 Use nigari to solidify soy milk to make Tofu pudding, temperature is the key issue. -- content of this video -- 0:00 介绍 Introduction 0:33 黄豆的泡发、打磨及过滤 soy milk preparation 1:40 准备内酯水 Nigari water preparation 1:50 煮豆浆的过程及注意事项 soy milk cooking tips 3:11 撞浆的温度准备及撞浆的过程 forming Tofu pudding 3:49 四川豆花的调味 featured Sichuan Tofu pudding seasoning