У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make chocolate truffles at home или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients 150g Dark Chocolate 150g Milk Chocolate 90ml Milk 40g Unsalted Butter For chocolate coating Dark Chocolate (tempered or compound) For decoration Dried fruits, nuts, edible gold leaf... If you can consume all the truffles within a week, store them in the refrigerator. Because of the fresh milk, the truffles must be chilled. Return to room temperature 1 to 2 hours before serving. If you don't think you'll be able to finish your homemade truffles in a week, i recommend storing them in the freezer. It can be stored for 2 months in the freezer. To keep your truffles fresh, seal them in an airtight container. This will prevent refrigerator odors from permeating the delicate chocolate flavor.