У нас вы можете посмотреть бесплатно Mini Cocotte Focaccia Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Love bread baking? Try focaccia on a petite scale with our Mini Cocottes. Ingredients 2 cups bread flour ½ tsp salt ½ packet (5g) dry active yeast 1 tsp castor sugar 1 cup warm water 1/4 cup olive oil ¼ cup chimichurri sauce ¼ cup green olives, chopped 2 sprigs rosemary, chopped Method Combine the flour, salt, yeast, and sugar. Then add the water and half the olive oil and mix well until it comes together as a dough. Remove the dough from the bowl and knead for 5-10 minutes until smooth. Place the dough in a clean oiled bowl, cover with plastic wrap or a clean damp tea towel and leave to rise until double in size (approximately 60 minutes). Remove the dough and divide it into 4 equal pieces. Place into oiled Le Creuset Mini Cocottes, cover with the lids and allow to rise for a further 30 minutes. At this stage preheat the oven to 200°C. Dimple the surface with your fingertips and glug over the remaining olive oil. Add chimichurri sauce, green olives, and chopped rosemary and bake for 30-35 minutes until golden.