У нас вы можете посмотреть бесплатно Lentils 101 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
An overview of lentil types, nutritional characteristics, cooking tips, dried vs. canned, and a recipe for "Brown Rice & Lentils" from "The Best of Chef at Home". Full recipe: https://www.lentils.org/recipe/brown-... Ingredients: 1 cup (250 mL) brown rice 1 cup (250 mL) dried green lentils 4 cups (1 L) water or chicken broth ½ teaspoon (2 mL) salt Directions: In a medium saucepan with a tight fitting lid, combine rice, lentils, water, and salt. Bring everything to a full boil then lower heat, just enough to maintain a slow, steady simmer. Continue cooking until rice and lentils are tender and liquid is absorbed, about 45 minutes. Turn off heat, let stand for a few minutes, and you are ready to serve and share. Variation: You can add any fresh or dried herbs you like to this dish. Rosemary, thyme and tarragon all work well.