У нас вы можете посмотреть бесплатно "Cooking video" Shima Tassin's recipe/Milanese cutlet или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
【Milanese cutlet】 Cut the chicken in half and tap it with the back of a rolling pin or kitchen knife to stretch it thinly. I didn't do it in the video, but if you cover the chicken with saran wrap and hit it from above, the gravy and pieces of meat will not fly and it will be easier to do. Sprinkle salt, pepper and grated cheese on both sides, then add flour, beaten egg and bread crumbs in that order. The finer the bread crumbs, the better the batter and the lighter the texture. Put the oil in a frying pan lightly and heat it over medium heat. When it gets warm, fry both sides until it becomes deep-fried. Serve in a bowl and add mixed leaf and lemon to complete. [Ingredient list] For 4 people 2 chicken breasts (600g), appropriate amount of salt and pepper, 2-3 tablespoons of grated cheese, 1 beaten egg, flour, bread crumbs, appropriate amount of salad oil 1 bag of mixed leaf, 1 lemon