У нас вы можете посмотреть бесплатно [食左飯未呀 Cookat] 香辣炸雞 Spicy Fried Chicken или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
材料: 雞搥 6,辣椒 2 tbsp,蒜蓉,牛奶 200ml,胡椒粉, 雞味炸粉 300g,紅椒粉 2 tbsp,辣椒粉 1 tbsp,卡真粉 1 tbsp,鹽 甜辣醬 3 tbsp,水 50ml 辣椒 做法: 1. 將雞搥,辣椒,蒜蓉,牛奶,胡椒粉拌勻,待30分鐘 2. 將雞味炸粉,紅椒粉,辣椒粉,卡真粉,鹽拌勻 3. 拿出少量與甜辣醬,水拌勻 4. 將雞搥沾上粉漿和炸粉,用170℃油炸7分鐘 5. 灑上辣椒 - ※ Ingredients: 6 Chicken Drumstick, 2Tbsp Minced Garlic, 2Tbsp Minced Pepper, 200ml Milk, 3Tbsp Tabasco, 2Tbsp Paprika Seasoning, 1Tbsp Red Pepper Flakes, 300g Chicken Panko, 1Tbsp Cajun Powder, Salt, Pepper 1. Remove skin from chicken and place on a bowl. Rub chicken drumsticks with minced garlic and minced pepper. 2. Pour milk and pepper over the chicken and cover the bowl with plastic wrap. Let stand for at least 30minutes. 3. In a large bowl, combine panko, paprika seasoning, red pepper flakes, cajun powder, salt and mix well. 4. Add 50ml of water and 3Tbsp sriracha on to 1/3 of panko mixture and mix well. 5. Add the panko mixture to a large re-sealable plastic bag. Remove the chicken pieces from milk and dip into water mixture batches. Then Drop them into the bag, shaking them to make sure they are heavily coated. 6. Heat oil in a deep-fryer or large skillet to 170°C. Fry the chicken for 7 minutes until juices run clear. 7. Sprinkle peperoncini on top and serve. - ♥ Facebook: / cookathk ♥ Instagram: / cookat_hk