У нас вы можете посмотреть бесплатно Korean style curry rice (Ottogi curry, 오뚜기 카레라이스) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is about the way Korean enjoy curry rice at home. Let's see how this nutritious and flavorful dish can be done easily with Ottogi Curry. Ingredients (Serves 4) White onion 100g Potato 50g Carrot 50g Pork/Beef/Chicken cube 150g (Beef brisket in video) Butter 15g Recipe 1. Cut onion, potato, carrot into bite size. If you want more vegetables, add zucchini, broccoli or eggplant. Prepare your choice of meat. You can use any meat available. (Beef brisket in video) 2. Heat a pan over medium high heat. Add a butter and swirl to melt. Add your choice of meat and chopped vegetables. Stir fry for 3 minutes. 3. Add 700ml of water to cover the ingredients. Add 1 pack of Ottogi curry powder and dissolve. Stir well for 4-5 minutes until sauce is creamy. 4. Pour the curry sauce on top of warm rice. Pair with kimchi for extra pleasure. Enjoy!