У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Ginger Syrup или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Patreon: / artofdrink If you look on the Internet you'll find that most ginger syrups are a strained slurry of boiled ginger and water. These ginger syrups tend to be cloudy, a pain to filter and quickly lose their pungent, spicy flavour. Cooking the syrup also degrades the healthy compound called gingerol, converting it to zingerone which gives more of a gingerbread flavour. This recipe for ginger syrup uses a simple extraction process that retains the pungency of the ginger as well as its health properties. By making an extract with ginger powder, and fresh ginger, you can make the syrup any time by mixing 30 ml (an ounce) of the extract with a litre of simple syrup. Ginger Extract Recipe 2 oz Ginger, powdered 1 oz Ginger, fresh grated 8 oz Alcohol Macerate for 24 hours and percolate, filter to make 8 oz of ginger extract. Ginger Syrup Recipe 1 oz Ginger Extract 31 oz Simple Syrup Shake to combine. #syrup #soda #ginger #cocktail