У нас вы можете посмотреть бесплатно Easter cake Kraffin ❗ The dough is soft like a cloud! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Delicious and delicate Easter cake Kraffin made from rich yeast dough, layered with butter and candied fruit. It turns out very fragrant, airy and beautiful! ***************************************** To support our Alina FooDee channel: 💰 Paypal: [email protected] 💳 Monobank: 5375 4114 1351 3917 💡 Patreon: www.patreon.com/Alina_FooDee 🌸 Instagram: @alina_foodee 🌸 Lola's Instagram: @lola_foodee ***************************************** To prepare Easter cake Kraffin: Warm milk - 100 g Eggs - 2 pcs. Sugar - 70 g Vanilla sugar - 20 g Yeast - 7 g Zest of 1 lemon Butter at room temperature - 30 g Salt - 1/4 tsp Flour - about 350 g (be guided by your dough, you may need a little more or a little less flour. Do not add too much flour, otherwise the Easter cake will not turn out airy) For layers: Soft butter 82% - 100 g Dried fruits or candied fruits - 140-160 g