У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make medicated hard candies или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A detailed step-by-step and how to make medicated hard candies... Total:55 mins Prep:45 mins Cook:10 mins Yield:1 lb (16 servings) 1/2 cup water 3/4 cup light corn syrup 2 cups sugar 2 to 4 teaspoons flavoring extract (see note below) 1/2 teaspoon gel food coloring 1/2 cup powdered sugar In a medium saucepan over medium heat, combine the water, corn syrup, and granulated sugar. Stir until the sugar dissolves. Wash down the sides of the pan with a wet pastry brush to prevent sugar crystals from forming. When the sugar syrup comes to a boil, insert a candy thermometer. Continue to cook the sugar syrup, stirring occasionally, until the thermometer reads 300 F (150 C). When it has reached the desired temperature, remove the pan from the heat and let the candy cool off a little until it stops bubbling completely. Mix in flavoring and food coloring and pour into molds. Allow to fully cool b4 eating.