У нас вы можете посмотреть бесплатно From Seed to Handmade Cigar: Curing & Fermentation или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Tobacco leaves change from green to brown in the curing process. After approximately six weeks, the tobacco is packed in cartons, ready for fermentation. A leaf can go through different kinds of curing – e.g. sun drying, air-drying, drying above a fire or at a high temperature – depending on what taste profile the cigar should have. The tobacco’s characteristics are improved to ensure that it delivers a smooth taste. During fermentation, the tobacco is piled into bunks of 1600-1800 kg. The pressure of the pile generates heat, which transforms the properties of the leaf. Ammonia comes out of the piles during fermentation. The fermented tobacco is packed into storage for a number of months. When the tobacco is ready for sorting, it will be taken out of storage and taken to the conditioning rooms.