У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Duck Stock или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This stock will used to make duck soup, curry duck and orange duck. This stock will used to make duck soup, curry duck and orange duck .Makes 6 quarts Ingredients: 1 Duck about 4- 5 lbs breasts removed, 3/4 cup of sliced carrots, 3/4 cup sliced celery, 1 large onion sliced, 3-4 cloves garlic, 1/3 cup dried mushrooms, 4 oz each fresh parsley, rosemary and thyme, 5 qts water, 1 TS crushed peppercorns, 3-4 TBS veg oil, 3-4 bay leaves, salt to taste. Procedure: In a large stock pot heat the veg oil to hot. Add the onion ,celery, carrots, bay leaves and garlic. Saute until translucent. Add the duck pieces and cover with cold water (about 5 qts.). Add the peppercorns and bring to simmer for an hour. Re remove the meat and save for other uses like soups. Discard the veggies. Strain and cool the remained. Done. Chefs Tips 1) Remove the breasts before cooking. These are highly sought after for making numerous dishes. 2) Save any fat. This has a lot of flavor and can be used to fry many foods.