У нас вы можете посмотреть бесплатно 4 Secrets to the Perfect Korean Pollack Pancake – No Smell, No Dye, Just Golden & Juicy! (Eng Dub) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Description Even after three days, this fish pancake stays juicy, golden, and odor-free—let us show you the secrets! Dongtaejeon (Korean pollack pancake) may seem simple, but it’s a delicate dish that completes every holiday table. Recreate the nostalgic flavors of your mom or grandmother’s cooking—right at home, any time of year. From thawing to cooking and plating, JUNTV walks you through every step of this traditional fish pancake recipe. Cooking is love. Hashtags #Dongtaejeon #Myeongtaejeon #KoreanPollackPancake #GoldenFishPancake #JuicyPancake #JUNTV #KFood E-mail [email protected] Cooking Info Serves: 2 persons Preparation: – min Cooking: 15 min Difficulty: Medium Ingredients Main Ingredient Pollack fillet (from 1 whole pollack) Batter Ingredients All-purpose flour – 1 cup (about 100g) Eggs – 3 Salt – 1 tablespoon Black pepper – some Cooking wine (Cheongju or sake) – 1/2 cup Final Garnish Crown daisy leaves (Ssukgat) – 1 sprig