У нас вы можете посмотреть бесплатно 🥇 BUNA KEK DERSEM HAKSIZLIK ETMİŞ OLURUM 🙊 ORMAN MEYVELİ VE CRUMBLE EŞLİĞİNDE PAMUK KEK TARİFİ 👌 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#pratiktarifler #kek #recipe Kanalımdan ve mutfağımdan hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar değerli izleyicilerim bugün de sizler için çok pratik ve çok lezzetli bir orman meyveli crumble eşliğinde pamuk kek tarifi hazırladım altında yumuşacık keki üstünde kıtır crumble ile eşsiz bir lezzet tarifimi yapıp deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun İYİ SEYİRLER Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Kullandığım çay bardağı ölçüsü: 125 ml Pişirme önerisi: 180 C Pişirme süresi: 30 dk Kullandığım kalıp: 38 * 25 cm Malzemeler Kek için: 4 adet yumurta 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 paket kabartma tozu ( 10 * 2 adet ) 1 paket vanilya ( 5 gr ) 2,5 su bardağı un 1 adet limon ( kabuğu rendelenecek suyu sıkılacak ) Üzeri için: 150 gr orman meyveleri Crumble için: 50 gr tereyağı 1 çay bardağı şeker 1 su bardağından 1 parmak eksik un Üzeri için: Pudra şekeri . . . ENGLISH RECIPE The size of the cup I used: 250 ml The size of the tea cup I used: 125 ml Cooking recommendation: 180 C Cooking time: 30 min The mold I used: 38 * 25 cm Ingredients For the cake: 4 eggs 1.5 cups of sugar 1 cup of milk 1 cup of oil 2 packets of baking powder (10 * 2 pieces) 1 packet of vanilla (5 gr) 2.5 cups of flour 1 lemon (zest to be grated and juice to be squeezed) For the topping: 150 gr of forest fruits For the crumble: 50 gr of butter 1 tea cup of sugar 1 finger less flour from 1 cup For the topping: Powdered sugar . . . DEUTSCHES REZEPT Die Tassengröße, die ich verwende: 250 ml Die Teeglasgröße, die ich verwende: 125 ml Backempfehlung: 180 C Kochzeit: 30 Min Die Form, die ich verwende: 38*25cm Materialien Für den Kuchen: 4 Eier 1,5 Tassen Zucker 1 Glas Milch 1 Tasse Öl 2 Packungen Backpulver (10 * 2 Stück) 1 Packung Vanille (5 g) 2,5 Tassen Mehl 1 Zitrone (die Schale wird abgerieben und der Saft wird ausgepresst) Für den Belag: 150 g Waldfrüchte Für Crumble: 50 g Butter 1 Teeglas Zucker 1 Finger weniger Mehl von 1 Tasse Für den Belag: Puderzucker . . . RECETA ESPAÑOLA El tamaño de taza que uso: 250 ml El tamaño del vaso de té que uso: 125 ml Recomendación de horneado: 180 C Tiempo de cocción: 30 min. El molde que uso: 38*25cm Materiales Para el pastel: 4 huevos 1,5 tazas de azúcar 1 vaso de leche 1 taza de aceite 2 paquetes de levadura en polvo (10 * 2 piezas) 1 paquete de vainilla (5 g) 2,5 tazas de harina 1 limón (se rallará la ralladura y se exprimirá el jugo) Para la cobertura: 150 g de frutos del bosque Para desmoronarse: 50 gramos de mantequilla 1 vaso de té de azúcar 1 dedo menos de harina de 1 taza Para la cobertura: Azúcar en polvo . . . РУССКИЙ РЕЦЕПТ Размер чашки, которую я использую: 250 мл. Размер чайного стакана, который я использую: 125 мл. Рекомендация для выпечки: 180 C. Время приготовления: 30 мин. Форма, которую я использую: 38*25 см. Материалы Для торта: 4 яйца 1,5 стакана сахара 1 стакан молока 1 стакан масла 2 упаковки разрыхлителя (10*2 шт.) 1 пачка ванили (5 г) 2,5 стакана муки 1 лимон (цедру натереть и выжать сок) Для начинки: 150 г лесных ягод Для Крамбл: 50 г сливочного масла 1 чайный стакан сахара на 1 палец меньше муки из 1 стакана Для начинки: Сахарная пудра . . . الوصفة العربية حجم الكوب المستخدم: 250 مل حجم كأس الشاي الذي أستخدمه: 125 مل توصية الخبز: 180 درجة مئوية وقت الطهي: 30 دقيقة القالب الذي أستخدمه: 38*25 سم مواد للكعكة: 4 بيضات 1.5 كوب سكر 1 كوب من الحليب 1 كوب زيت 2 علبة بيكنج باودر (10*2 قطعة) 1 علبة فانيليا (5 جم) 2.5 كوب دقيق 1 ليمونة (سيتم بشر الحماس وعصر العصير) للطبقة العلوية: 150 جرام من ثمار الغابة للتفتت: 50 جرام زبدة 1 كوب شاي سكر 1 إصبع دقيق أقل من 1 كوب للطبقة العلوية: السكر البودرة . . .