У нас вы можете посмотреть бесплатно 粟米魚塊 (厚切版)- Fried Fish Fillet with Creamy Sweetcorn (Thickly Cut) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
歡迎各位加我IG,FB. Feel free to add me on instragram or facebook :) Facebook page: www.facebook.com/cookkingroom Facebook Account: www.facebook.com/cookkingroomhk Instagram user ID: cookkingroom --- 今次嚟個快靚正嘅粟米魚柳,撈飯一流,乜都唔洗煩! Showing a quick dish this time, Fried Fish Fillet with Creamy Sweetcorn which match perfectly with rice. Easy to go and nothing complicated ! Great idea for a lazy night. 材料: 魚柳 4塊 紹興酒 1湯匙 白胡椒粉 1茶匙 鹽 1茶匙 粟粉 2杯 雞蛋 3隻 粟米油 適量 粟米蓉 1罐 雞湯 250毫升 Fish Fillets 4pcs Chinese cooking wine 1 tbsp White pepper 1 tsp Salt 1 tsp Corn Starch 2 cups Eggs 3 pcs Oil for frying Creamy Sweetcorn 1 can Chicken stock 250ml