• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

冬菜蒸鯇魚🔴Steamed grass carp with preserved vegetables🟢 скачать в хорошем качестве

冬菜蒸鯇魚🔴Steamed grass carp with preserved vegetables🟢 10 months ago

video

sharing

camera phone

video phone

free

upload

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
冬菜蒸鯇魚🔴Steamed grass carp with preserved vegetables🟢
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 冬菜蒸鯇魚🔴Steamed grass carp with preserved vegetables🟢 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 冬菜蒸鯇魚🔴Steamed grass carp with preserved vegetables🟢 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 冬菜蒸鯇魚🔴Steamed grass carp with preserved vegetables🟢 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



冬菜蒸鯇魚🔴Steamed grass carp with preserved vegetables🟢

⬇️⬇️English recipe follows⬇️⬇️ 冬菜蒸鯇魚 材料: 鯇魚腩一個 冬菜適量 薑一小舊 辣椒仔一隻 處理: 1. 鯇魚腩,清水洗乾淨,擎乾水。 2. 冬菜,清水浸3分鐘,去除鹹味。 3. 鯇魚腩,在最厚肉的位置切一刀。 4. 薑,去皮。 5. 辣椒仔,打直一開二,去籽。 6. 冬菜已浸好,清水沖乾淨,揸乾水,放碗內。 7. 辣椒,切粒,放冬菜內。 8. 薑,去皮,切絲,放冬菜內。 9. 冬菜、薑和辣椒仔撈勻,鋪在魚上。 烹調: 1. 大火煲滾一鑊水。 2. 大火蒸魚腩10分鐘。 3. 魚蒸好,熄火。 4. 另一邊,大火在鑊內燒熱油一湯匙。 5. 蔥花,放在魚上面。 6. 油已燒熱,灒在魚上。 7. 倒去碟中水分。 8. 在魚的兩邊,加入適量的生抽。 9. 完成,可享用。 Steamed grass carp with preserved vegetables Ingredients: Grass carp belly 1 No. Preserved vegetables appropriate amount Ginger (small) 1 No. Chili 1 No. Preparation: 1. Grass carp belly, rinse with tap water. Drain. 2. Preserved vegetables, soak in tap water for 3 minutes in order to remove salty tastes. 3. Grass carp belly, make a cut on the thickest area of it. 4. Ginger, get it peeled. 5. Chili, divide it into 2 shares vertically. Remove seeds. 6. Preserved vegetables has been soaked well, rinse thoroughly. Squeeze it. Put in a bowl. 7. Chili, get it diced. Put in the preserved vegetables. 8. Ginger, get it peeled and shredded. Put in the preserved vegetables. 9. Preserved vegetables, ginger, chili, mix well. Put on top of the grass carp. Steps: 1. Heat up a wok of water at high flame. 2. Steam the belly at high flame for 10 minutes. 3. The carp has been steamed well, turn off fire. 4. On the other side, heat up 1 tbsp of oil at high flame in a wok. 5. Put green onion cube on top of the fish. 6. Pour hot oil on the fish belly. 7. Pour away water on plate. 8. Pour appropriate amount of light soya sauce on both sides of belly. 9. Complete. Serve. Most of people buy food for dinner after work. $25 for steamed fish. Five minutes are needed. Fish meat is tender and yummy. 冬菜蒸鯇魚 Steamed grass carp with preserved vegetables 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 💜蒸魚 煮魚系列♨️🐟    • 魚系列1🔴蒸/煮/焗   🌈這系列全部影片都有中英文翻譯 🔵微波焗爐(新)   • 全新微波焗爐🔥舊嘅又未壞😠點解要換新👈造福人民🙏又環保👍冇浪費🖐️呢部新機⬛有乜好❓...   🟢煲靚湯🔥((系列(播放清單)📝    • 煲靚湯🔥((系列(播放清單)📝   🌈這系列全部影片都有中英文翻譯 🧡簡單家庭湯🥬(系列)播放清單    • 簡單家庭湯/羹🥣(系列)🥣播放清單   🌈這系列全部影片都有中英文翻譯 🔥🔥我有3900多條片🎬大家入呢個網址 😁全部可以睇曬🙏 https://goo.gl/cuyAZa hip🔥🔥🔥 🔥🔥I have more than 3900 movies🎬Everyone enters this URL 😁All can be viewed 🙏 https://goo.gl/cuyAZa hip🔥🔥 🙏如果大家覺得好睇😁 請幫我分享給一個朋🙏 多謝你支持 👈🙏🤝💖😁 🔵微波焗爐(新)   • 全新微波焗爐🔥舊嘅又未壞😠點解要換新👈造福人民🙏又環保👍冇浪費🖐️呢部新機⬛有乜好❓...   🟢煲靚湯🔥((系列(播放清單)📝    • 煲靚湯🔥((系列(播放清單)📝   🌈這系列全部影片都有中英文翻譯 🧡簡單家庭湯🥬(系列)播放清單    • 簡單家庭湯/羹🥣(系列)🥣播放清單   🌈這系列全部影片都有中英文翻譯 🔥🔥我有3900多條片🎬大家入呢個網址 😁全部可以睇曬🙏 https://goo.gl/cuyAZa hip🔥🔥🔥 🔥🔥I have more than 3900 movies🎬Everyone enters this URL 😁All can be viewed 🙏 https://goo.gl/cuyAZa hip🔥🔥 🙏如果大家覺得好睇😁 請幫我分享給一個朋🙏 多謝你支持 👈🙏🤝💖😁

Comments
  • Steamed fish mouths, only costs $25豉汁蒸魚嘴 1 year ago
    Steamed fish mouths, only costs $25豉汁蒸魚嘴
    Опубликовано: 1 year ago
    27679
  • 【冬菜蒸馬頭🐟】成寸厚魚如何蒸滑/入味🟡冬菜不處理等同食蟲❗️識擺盤事半功倍🟢美味就係咁簡單💯👍🏻最美味竟然係豆卜👍🏻😄 1 year ago
    【冬菜蒸馬頭🐟】成寸厚魚如何蒸滑/入味🟡冬菜不處理等同食蟲❗️識擺盤事半功倍🟢美味就係咁簡單💯👍🏻最美味竟然係豆卜👍🏻😄
    Опубликовано: 1 year ago
    16317
  • 老馮蒸鯇魚 - 大媽戰郵輪 Steamed Grass Carp - Cruise Ship says no to China 6 years ago
    老馮蒸鯇魚 - 大媽戰郵輪 Steamed Grass Carp - Cruise Ship says no to China
    Опубликовано: 6 years ago
    461830
  • Chilled Cucumbers with Chopped Garlic & Chillies🥒 Frefreshing Chinese Salad with a Kick!🥗手拍青瓜人情味道 4 years ago
    Chilled Cucumbers with Chopped Garlic & Chillies🥒 Frefreshing Chinese Salad with a Kick!🥗手拍青瓜人情味道
    Опубликовано: 4 years ago
    132546
  • 「沙薑」夏日沒胃口救星!?|沙薑蒸雞 醃➠醬➠蒸 3步曲零失敗|開胃消食止痛散寒| #韋大藥膳莊(第6集) #極上の營食 #晚餐食譜 #山柰 #夏日食譜 #藥膳 #沙薑功效 #沙薑雞 #podcast 4 days ago
    「沙薑」夏日沒胃口救星!?|沙薑蒸雞 醃➠醬➠蒸 3步曲零失敗|開胃消食止痛散寒| #韋大藥膳莊(第6集) #極上の營食 #晚餐食譜 #山柰 #夏日食譜 #藥膳 #沙薑功效 #沙薑雞 #podcast
    Опубликовано: 4 days ago
    427
  • 〈職人吹水〉 忘懷味道/順德家鄉菜/陳皮欖角蒸鯇魚腩/ 私房鮮魚味道@Singsingkitchen 2 years ago
    〈職人吹水〉 忘懷味道/順德家鄉菜/陳皮欖角蒸鯇魚腩/ 私房鮮魚味道@Singsingkitchen
    Опубликовано: 2 years ago
    20741
  • 冬菜蒸馬友魚 | 家常蒸魚做法 清蒸魚以外的選擇 | 冬菜鹹香帶出魚鮮 配白飯一流 《醉男-中式料理食譜》 2 years ago
    冬菜蒸馬友魚 | 家常蒸魚做法 清蒸魚以外的選擇 | 冬菜鹹香帶出魚鮮 配白飯一流 《醉男-中式料理食譜》
    Опубликовано: 2 years ago
    13449
  • 薑蔥蒜焗鯇魚🔵Baked grass carp belly with shallots and garlics💙 3 months ago
    薑蔥蒜焗鯇魚🔵Baked grass carp belly with shallots and garlics💙
    Опубликовано: 3 months ago
    107410
  • 5 hours ago
    "Киборг" меня друзья называют... А ВСЕ ОСТАЛЬНЫЕ ПРОСТО "МОЛЬ"
    Опубликовано: 5 hours ago
    376552
  • 〈職人吹水〉蒸鯇魚腩/鮮嫩多汁無腥味 忘懷鮮味/ 選購鯇魚腩要點/ 如何去除鯇魚腥味/ 榨菜蒸 鯇魚腩/ 鮮味 /出街俾錢都食唔到/ 出街食蒸魚關注組 2 years ago
    〈職人吹水〉蒸鯇魚腩/鮮嫩多汁無腥味 忘懷鮮味/ 選購鯇魚腩要點/ 如何去除鯇魚腥味/ 榨菜蒸 鯇魚腩/ 鮮味 /出街俾錢都食唔到/ 出街食蒸魚關注組
    Опубликовано: 2 years ago
    142556

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS