• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Authentic Roman Pizza Bianca | No-Knead & Super Crispy скачать в хорошем качестве

Authentic Roman Pizza Bianca | No-Knead & Super Crispy 9 дней назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Authentic Roman Pizza Bianca | No-Knead & Super Crispy
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Authentic Roman Pizza Bianca | No-Knead & Super Crispy в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Authentic Roman Pizza Bianca | No-Knead & Super Crispy или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Authentic Roman Pizza Bianca | No-Knead & Super Crispy в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Authentic Roman Pizza Bianca | No-Knead & Super Crispy

No-Knead Roman Pan Pizza — light, crisp, and effortless A cold-fermented Roman pizza bianca baked in blue steel pans — light inside, crisp outside, and filled with buffalo mozzarella, prosciutto cotto, and finely sliced savoy cabbage. --- Ingredients (For one 30x40 cm pan or two 30x20 cm blue steel pans) Dough: 350 g strong 00 flour (W280–320) 280 g water 2.5 g fresh yeast 7 g salt Filling: 200 g savoy cabbage, finely sliced and seasoned with olive oil and salt 2 buffalo mozzarellas (about 250 g total), torn 200 g prosciutto cotto, thinly sliced Black pepper, olive oil to finish --- Method 1. Mix flour, water, yeast, and salt roughly — no kneading. 2. Place the dough directly in the fridge for 1 hour. 3. Remove, perform one stretch and fold, then return to the fridge for another hour. 4. After 2 hours total, perform one lamination or book fold. Optionally, one more fold later if the dough feels loose. 5. Transfer to a lightly oiled container and cold ferment overnight. If the dough hasn’t doubled by morning, leave it at room temperature until it does. 6. Next day: divide and shape cold dough into balls. 7. Proof 3–4 hours at room temperature, until light and airy. 8. Stretch gently by hand on a bed of semolina, then place in a blue steel pan. 9. Bake at 250°C (480°F), static mode, on the oven floor for 10–12 minutes, until golden and crisp. 10. Slice horizontally and fill with cabbage, mozzarella, and prosciutto. --- Thin, crisp base. Open, tender crumb. A clean, balanced bite — effortless, elegant, and deeply Roman.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5