У нас вы можете посмотреть бесплатно Tep Rang Thit Ba Roi (Traditional Vietnamese Pan Dry-Fried Shrimp and Pork Belly) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Tep Rang Thit Ba Roi (Vietnamese Pan Dry-Fried Shrimp and Pork Belly) – How Food is Made by Ba Ba How to make pan fried shrimp and bacon, traditional Southwestern Vietnamese food, Vietnamese cuisine, fried/sauteed shrimp and bacon Ingredients: shrimp, pork belly, salt, sugar, fish sauce, shallot, garlic, black pepper, scallion. (can replace fish sauce with salt.) Quick directions: marinate pork belly with fish sauce, garlic, shallot, sugar, salt, pepper. NO FOOD COLOR or NO DARK CARAMEL or NO COCONUT CARAMEL. Cooked by my dad who came from southwestern of Vietnam. Music credit: Eyes on You (pop) Similar titles: Sauteed shrimp and bacon sauteed bacon and shrimp Vietnamese caramelized shrimp (tom rim) How to make Vietnamese caramelized shrimp (tom rim) How to make Vietnamese Caramelized Shrimp Tom rim nuoc dua Tom rang thit ba roi Tom rang thit ba chi Tom rim thit ba roi Tom rim thit ba chi Cach nau tom rim thit ba chi Tôm Rim Thịt Ba Chỉ #food #Vietnamesefood #shrimp