У нас вы можете посмотреть бесплатно Infectious Diseases A-Z: Food safety tips или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
If you are hosting a holiday party, there are some guests you will want to keep away – bacteria that cause foodborne illness. You can do that by avoiding cross-contamination of raw meat, poultry, seafood and raw eggs, says Dr. Pritish Tosh, a Mayo Clinic infectious diseases specialist. "Any sort of raw meat needs to be carefully handled. Anything that has touched that raw meat should be considered contaminated, including your hands," says Dr. Tosh. "Whether it’s an uncooked ham, turkey or a piece of beef, consider everything that it has touched to be contaminated." More health and medical news on the Mayo Clinic News Network http://newsnetwork.mayoclinic.org/