У нас вы можете посмотреть бесплатно Gravče na Tavče. Kako se pravi zapečeni fažol? Dalmatinska varijanta. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Gavče na tavče odnosno zapečeni grah ili fažol tradicionalno je makedonsko jelo koje se jede diljem Balkana. Svatko ima neku svoju verziju, dodaje se slanina ili kobasice, netko voli ljut, a netko blag, Iako postoji nekoliko recepata za zapečeni grah, glavni sastojci su grah, luk, ulje, crvena paprika, papar, sol i peršin. Donosimo jednostavan i ukusan recept za jelo koje pokazuje sve čari graha. Dalmatinska varijanta Gravčetea na Tavče.