У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Vegan White Chocolate (with the BEST texture!) | Keto and Dairy-free или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Healthy vegan dairy-free white chocolate that we can call ketogenic and diabetic friendly because of the used sweetener. I love to use this recipe as a glazing for my plant-based desserts and cakes. Recipe: 200 gr raw cacao butter 100 gr coconut milk powder (see sub options in the video) 100 gr erythritol 100 gr cashew butter 1/2 fresh vanilla bean Time codes: 00:00 Explanation of ingredients 1:15 Why I do not use xylitol 1:37 Other ingredients 2:31 What if you do not temper chocolate 3:08 Step 1: melting cacao butter 5:07 Step 2: mixing all ingredients 6:05 Step 3: cooling chocolate 8:07 Step 4: heating chocolate 8:28 About the taste 10:39 Result Enjoy this recipe! With big love, Olga Mankova Healthy vegan pastry chef / myplantcake