У нас вы можете посмотреть бесплатно We Smoked a Beef Brisket for 10 HOURS!! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Texas-style smoked beef brisket is a signature dish of American barbecue! Known for its simplicity and bold flavour it is the perfect food to pair with some Beer, Banter & Bloody good times! Brisket Full Recipe: https://www.theflyingwombat.com.au/be... Focaccia Full recipe: https://www.theflyingwombat.com.au/be... Website: https://www.theflyingwombat.com.au/ Follow us here as well: Instagram: / flyingwombatbrewery Facebook: / flyingwombatbrewery Chapters: 0:00 Intro 0:55 Brisket Cut 1:25 How to trim the meat 4:20 Does Meat quality Matter? 4:56 Patting the Brisket Dry 7:00 Salt Rub 8:10 Beer & Brisket are the same! 9:16 Thermometer & Temps! 10:37 What is an Offset Smoker? 11:45 Prepping the BBQ 13:02 Brisket Positioning on the BBQ 14:28 How to adjust the BBQ Temperature 15:33 Using Smoking Woods 17:08 3 hours in 17:48 6 hours in 18:06 How to Wrap your brisket 19:35 Back in the smoker 20:10 Prepping the Esky for meat rest 21:24 Resting the Brisket 22:01 Slicing the Brisket 24:01 How to make the best Brisket Sandwich Thank you for watching!