• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Fermented soy sauce can be eaten in one month and can be stored indefinitely скачать в хорошем качестве

Fermented soy sauce can be eaten in one month and can be stored indefinitely 8 months ago

发酵

酱油

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Fermented soy sauce can be eaten in one month and can be stored indefinitely
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Fermented soy sauce can be eaten in one month and can be stored indefinitely в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Fermented soy sauce can be eaten in one month and can be stored indefinitely или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Fermented soy sauce can be eaten in one month and can be stored indefinitely в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Fermented soy sauce can be eaten in one month and can be stored indefinitely

There are two factors that determine how long it will take for you to eat your own soy sauce. The first is the amount of salt used. The higher the salinity, the lower the enzyme activity and the longer the fermentation time. You can reduce the salt content by half based on what I use, and the fermentation speed will be faster. The second factor is the temperature. If the temperature is controlled at 40-45 degrees, it may take a month. If the temperature can be controlled at 45-50 degrees, you may be able to eat soy sauce in about 20 days. The fermented soy sauce mash is dark brown. The low-salt solid-state fermented soy sauce is delicious, darker in color, and has a strong aroma. There are many ways to make soy sauce, which will be broadcast in future programs.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5