У нас вы можете посмотреть бесплатно Fermented soy sauce can be eaten in one month and can be stored indefinitely или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
There are two factors that determine how long it will take for you to eat your own soy sauce. The first is the amount of salt used. The higher the salinity, the lower the enzyme activity and the longer the fermentation time. You can reduce the salt content by half based on what I use, and the fermentation speed will be faster. The second factor is the temperature. If the temperature is controlled at 40-45 degrees, it may take a month. If the temperature can be controlled at 45-50 degrees, you may be able to eat soy sauce in about 20 days. The fermented soy sauce mash is dark brown. The low-salt solid-state fermented soy sauce is delicious, darker in color, and has a strong aroma. There are many ways to make soy sauce, which will be broadcast in future programs.