• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Raspberry and White Chocolate Cake 🍰 скачать в хорошем качестве

Raspberry and White Chocolate Cake 🍰 3 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Raspberry and White Chocolate Cake 🍰
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Raspberry and White Chocolate Cake 🍰 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Raspberry and White Chocolate Cake 🍰 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Raspberry and White Chocolate Cake 🍰 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Raspberry and White Chocolate Cake 🍰

Raspberry and White Chocolate Cake 🍰 Ingredients For the Sponge: • 3 large eggs (weigh them in their shells – mine were approx. 180g) • Equal weight of: • Unsalted butter, softened • Caster sugar • Self-raising flour • 1 tsp baking powder • 1 tsp vanilla extract • 1–2 tbsp milk (as needed for consistency) • 100g fresh raspberries • 75g white chocolate, chopped For the Frosting: • 150g cream cheese (i used mascarpone) • 100ml double cream • 50g white chocolate, melted and cooled slightly • 3–4 tbsp icing sugar (to taste) For the Raspberry Coulis: • 1 punnet raspberries (approx. 125g) • 2 tbsp caster sugar For the Biscuit Crumb: • 5 digestive biscuits • 2 tbsp melted butter 📝 Method 1. Make the Sponge: 1. Preheat your oven to 170°C (fan). Grease and line two 6-inch cake tins (or one 8-inch tin). 2. Cream together the butter and sugar until pale and fluffy. 3. Beat in the eggs one at a time, adding a little flour if it begins to curdle. 4. Mix in vanilla extract. 5. Sift in the flour and baking powder, folding gently to combine. Add milk to loosen if needed. 6. Fold in the raspberries and chopped white chocolate. 7. Divide the mixture between tins and bake for 25–30 minutes (or 35–40 for a single tin), until golden and springy. 8. Cool completely before frosting. 2. Prepare the Frosting: 1. Beat the cream cheese until smooth. 2. Add in the double cream and whip 3. Add the melted white chocolate and icing sugar and whip until slightly firm. Chill until needed. 3. Make the Raspberry Coulis: 1. Add raspberries and sugar to a small saucepan. 2. Cook on low heat for 5–7 minutes until the raspberries break down. 3. Mash or blend for a smoother texture. Cool completely. 4. Make the Biscuit Crumb: 1. Crush the biscuits into fine crumbs. 2. Mix with melted butter until sandy in texture. To Assemble: 1. Spread frosting between the cooled cake layers and on top. 2. Drizzle the raspberry coulis over the top and let it gently drip down the sides. 3. Sprinkle the biscuit crumb over the top or around the edges. 4. Optional: Garnish with fresh raspberries and white chocolate shavings or drizzle! #recipe #bakingtutorial #easyrecipe #baking #cake

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5